Rosii umplute cu oua
O reteta extrem de simplu de preparat, rosiile umplute cu oua necesita un timp de preparare de maximum 15 minute. O portie de rosii umplute cu ou constituie atat un mic dejun ideal cat si un aperitiv delicios (daca sunt servite reci)

Rosii umplute cu ou
Ingrediente:
- 4 rosii potrivite
- 4 oua
- sare
- piper
- Verdeata (optional)
Mod de preparare.
- Se spala bine rosiile, se taie capacul si se scobesc cu o lingurita. Se sareaza dupa gust si se lasa cu gura in jos pentru a se scurge zeama pret de aproximativ 10 minute.
- Se pun rosiile intr-o tava termorezistenta, unsa cu putin ulei de masline sau tapetata cu hartie de copt. In fiecare rosie spargi cate un ou, iar deasupra adaugi putin piper (optional poti pune si putina verdeata tocata fin)
- Se dau la cuptorul incins la 180 de grade pana ce oul se incheaga suficient.
Se servesc calde sau reci, dupa preferinta.