Piept de pui cu sos de leurda

Home » Retete Dukan » Retete Dukan cu pasare » Piept de pui cu sos de leurda
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Usor de preparat si deosebit de gustoasa, reteta de piept de pui la cuptor cu sos de leurda este un preparat pe care il puteti servi atat in faza de Atac, cat si in faza de Croaziera, Consolidare si Stabilizare. Ba chiar il puteti servi chiar si atunci cand nu sunteti la dieta, fiind un fel principal light si satios.

Ingrediente:

  • 1 Piept de pui
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc
  • cateva fire de leurda
  • 1 iaurt cu 0% grasime

Mod de preparare:

  • Se spala, se dezoseaza si se curata de piele piptul de pui.
  • Se condimenteaza cu busuioc, sare si piper dupa gust si se da la cuptor pentru circa 45-60 de minute.
  • Se spala frunzele de leurda, se toaca marunt si se amesteca cu iaurtul degresat.
  • Se scoate puiul din cuptor, se aseaza pe o frunza de salata (pentru un efect vizual dragut), se adauga sosul si se poate servi cald.Bon apetit!

Piept de pui cu sos de leurda



 Gina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *