Chiftelute Dukan cu piept de pui
O reteta rapida, usor de preparat de oricine chiftelutele Dukan din piept de pui sunt de-a dreptul delicioase .
Se pot consuma in toate cele patru faza ale dietei Dukan : Atac, Croaziera, Consolidare si Stabilizare. (Evident, pot fi consumate si de catre cei care nu se afla la dieta, fiind indicate mai ales pentru copii, ca o alternativa sanatoasa la chiftelele prajite in ulei.
Ingrediente:
- 1 piept de pui dezosat
- 2 oua
- maghiran (dupa gust)
- oregano (dupa gust)
- 1 legatura de patrunjel
- jumatate de capatana de usturoi
- sare
- piper
- tarate de ovaz
Mod de preparare:
- Pieptul de pui se spala bine si se curata de piele, apoi se da prin masina de tocat carne.
- Se amesteca intr-un bol, impreuna cu toate ingredientele (Atentie la taratele de ovaz; veti adauga cantitatea de tarate in functie de faza dietei, dupa cum urmeaza: pentru faza de atac 1.5 linguri, pentru Croaziera- 2 linguri, pentru consolidare- 2.5 linguri, pentru stabilizare – 3 linguri . In cazul in care nu sunteti la dieta dar doriti sa preparati acest preparat, adaugati 3 linguri)
- Se coc intr-o tigaie antiaderenta, in dry cooker sau la cuptor (daca alegeti sa le coaceti la cuptor, ar fi indicat sa le asezati in tava pe o coala de hartie de copt, pentru a nu se lipi).
Se servesc calde sau reci.