Rosii umplute cu oua

Home » Retete Dukan » Aperitive Dukan » Rosii umplute cu oua
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina



O reteta extrem de simplu de preparat, rosiile umplute cu oua necesita un timp de preparare de maximum 15 minute. O portie de rosii umplute cu ou constituie atat un mic dejun ideal cat si un aperitiv delicios (daca sunt servite reci)

Rosii umplute cu ou

Rosii umplute cu ou

Ingrediente:

  • 4 rosii potrivite
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • Verdeata (optional)

Mod de preparare.

  • Se spala bine rosiile, se taie capacul si se scobesc cu o lingurita. Se sareaza dupa gust si se lasa cu gura in jos pentru a se scurge zeama pret de aproximativ 10 minute.
  • Se pun rosiile intr-o tava termorezistenta, unsa cu putin ulei de masline sau tapetata cu hartie de copt. In fiecare rosie spargi cate un ou, iar deasupra adaugi putin piper (optional poti pune si putina verdeata tocata fin)
  • Se dau la cuptorul incins la 180 de grade pana ce oul se incheaga suficient.

Se servesc calde sau reci, dupa preferinta.



Daca iti plac articolele noastre, intra in comunitatea Demoiselle.ro inscriindu-te la NewsLetter AICI. Nu-ti fie frica, nu te vom deranja obsesiv cu mesaje! In plus, te poti dezabona oricand daca nu vei mai dori sa receptionezi emailuri de la noi.
 Gina

Lasă un răspuns