Piept de pui cu sos de leurda

Home » Retete Dukan » Retete Dukan cu pasare » Piept de pui cu sos de leurda
Decrease Font Size Increase Font Size Marime text Tipareste pagina



Usor de preparat si deosebit de gustoasa, reteta de piept de pui la cuptor cu sos de leurda este un preparat pe care il puteti servi atat in faza de Atac, cat si in faza de Croaziera, Consolidare si Stabilizare. Ba chiar il puteti servi chiar si atunci cand nu sunteti la dieta, fiind un fel principal light si satios.

Ingrediente:

  • 1 Piept de pui
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc
  • cateva fire de leurda
  • 1 iaurt cu 0% grasime

Mod de preparare:

  • Se spala, se dezoseaza si se curata de piele piptul de pui.
  • Se condimenteaza cu busuioc, sare si piper dupa gust si se da la cuptor pentru circa 45-60 de minute.
  • Se spala frunzele de leurda, se toaca marunt si se amesteca cu iaurtul degresat.
  • Se scoate puiul din cuptor, se aseaza pe o frunza de salata (pentru un efect vizual dragut), se adauga sosul si se poate servi cald.Bon apetit!

Piept de pui cu sos de leurda



Daca iti plac articolele noastre, intra in comunitatea Demoiselle.ro inscriindu-te la NewsLetter AICI. Nu-ti fie frica, nu te vom deranja obsesiv cu mesaje! In plus, te poti dezabona oricand daca nu vei mai dori sa receptionezi emailuri de la noi.
 Gina

Lasă un răspuns