100 de alimente permise in Dieta Dukan

Home » Tips & Tricks » Alimentatie » 100 de alimente permise in Dieta Dukan
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Daca accesezi acest articol este evident faptul ca esti una dintre fanele dietei Dukan.

Probabil deja esti familiarizata cu aceasta cura de slabire (daca nu, aici ai descrierea acesteia in amanunt), astfel incat vom trece direct la subiectul acestui articol si anume cele 100 de alimente recomandate de medicul Dukan.

Alimente proteice:

Carne slaba: jambon de porc (fara grasime), iepure, limba, ficat si rinichi de vita, cotlet, rosbif, fileu de vita, escalop, coasta si carne de vita uscata.

Carne de pasare: pui, curcan, bibilica, prepelita, porumbel, strut, rata salbatica

Peste: ton proaspat sau congelat precum si suc propriu, somon proaspat sau congelat precum si fume, calcan, merluciu, peste sabie, peste lup, macrou, merlan, ocheana, sardina, halibut, morun, pisica de mare, limba de mare, pollak, surimi, dorada, peste pescar

Fructe de mare: caracatita, sepie, midii, calmari, scoici de rau precum si scoici Saint James, creveti, homar, stridii, languste, arici de mare, braosca testoasa.

Lactate: iaurt degresat simplu sau cu indulcitori, branza degresata diferite specialitati, lapte degresat

Oua: de gaina sau prepelita

Proteine vegetale: Burgeri veggie, tofu, Seitan

Legume:

Salata verde, rosii, ridichi, varza, broccoli, castraveti, dovlecei, fasole verde, napi, andive, spanac, morcovi, vinete, sparanghel, anghinare, macris, praz, ceapa, soia, ardei, fenicul , sfecla, ciuperci, miez de palmier, telina, rucola, bame.

Aceste alimente se consuma individual (daca sunteti in faza de atac si Croaziera PP) sau combinate daca sunteti in faza de Croaziera P+L. Desi am amintit in fiecare articol dedicat dietei Dukan, nu uitati sa va hidratati suficient, minimum 1.5 litri zilnic.

Daca sunteti in pana de idei si nu stiti cum sa va diversificati meniul zilnic, click AICI sau puteti achizitiona cartea medicului Dukan, Planul Protal in 350 de retete de AICI.



 Gina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *